Veth Propulsion

Veth Propulsion is dé specialist in thrusters

Veth Propulsion

Veth Propulsion is dé specialist in thrusters. Robuuste constructie, doordacht design en onderhoudsvriendelijkheid kenmerken de Veth thrusters. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Veth Propulsion heeft diverse soorten thrusters in huis in verschillende vermogens. Daardoor is het mogelijk voor iedere situatie de optimale oplossing te vinden.

Oorspronkelijk was Veth Propulsion een dieselreparatiebedrijf. Ruim 30 jaar geleden werd door ons de eerste Veth-Jet Boegschroef-instalatie geïntroduceerd. Het trommelkanalensysteem van deze installatie is door Veth Propulsion in eigen huis ontwikkeld. De Veth-Jet boegschroef heeft Veth Propulsion tot een duidelijk herkenbaar begrip in de scheepvaart gemaakt.
De ontwikkelingen hebben sindsdien niet stilgestaan. Veth Propulsion heeft een breed scala aan zelf ontwikkelde producten.
Enkele voorbeelden hiervan zijn de Veth Z-Drive roerpropellers (ook contraroterend), de Veth Compact-Jet, de Veth Tunnelthruster en de Veth Ballastpomp.
Daarnaast wordt de vermogensrange van bestaande producten regelmatig verbeterd en uitgebreid.

Uiteraard blijft Veth Propulsion ook voor generatorsets, reparatie, service, verkoop en installatie van dieselmotoren uw vertrouwde adres.

Griendweg 1, 3356 LN Papendrecht

078-6152266 | www.veth.net | info@veth.net