Maes Accountants & Adviseurs

Maes Accountants en Adviseurs: betrokken bij u en uw onderneming

Maes Accountants & Adviseurs

Maes Accountants en Adviseurs: betrokken bij u en uw onderneming
Betrokken, klantgericht, gedreven. Vanuit onze Rotterdamse no-nonsense mentaliteit staan wij klaar voor u als klant. Pragmatisch, recht door zee, geen woorden maar daden. Dat is Maes.

Wij opereren bewust vanuit één vestiging. Met alle voordelen van dien voor u als klant: snel schakelen en opereren in teamverband (van meerdere specialisten).

U heeft via uw eigen digitale dossier binnen het Maes-klantenportaal direct toegang tot uw gegevens, u haalt jaarrekeningen en andere permanente stukken op en accordeert uw fiscale aangiften. Ook loon- en salarisgegevens en de bijbehorende mutaties zijn digitaal beschikbaar.

Onze klanten werken regionaal, nationaal, maar ook internationaal. Bent u internationaal actief, dan is onze aansluiting bij GMN International een groot pluspunt. GMN International is een associatie van zorgvuldig geselecteerde kantoren van accountants, belastingadviseurs en andere specialisten.

Wij hebben passie voor ons vak en zijn eigenzinnig genoeg om onze standpunten duidelijk te maken, zodat u daar beter van wordt.

Donk 7A, 2991 LE Barendrecht

OVP, Nikolay Husbach, Maes Accountants

Nikolay Husbach, Maes Accountants

OVP, de Jong, Maes Accountants

de Jong, Maes Accountants

0180-645464 | www.maesbv.nl | info@maesbv.nl