Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Sprekersavond

16 oktober 2019 @ 19:30 - 22:00

 

Uitnodiging
woensdag 16 oktober Sprekersavond
Marc de Hond

     Waar?             Clubgebouw PKC/SWKGroep, Andoornlaan 36 in Papendrecht
     Wanneer?      16 oktober 2019
     Tijd?               19.30 uur inloop, start 20.00 uur

Wij nodigen je uit voor een gezellige sprekersbijeenkomst op woensdag
16 oktober. Na succesvol samenwerken in voorgaande jaren zijn ook dit jaar Ondernemersvereniging Papendrecht, Ondernemersclub PKC/SWKGroep en Rabobank IJsselmonde-Drechtsteden je gastheer op deze avond.

‘Omgaan met verandering’

Marc de Hond is een inspirerend spreker. Hij vertelt bevlogen en vol humor over zijn loopbaan, die hem bracht van succesvol internetondernemer tot radio dj en tv-presentator, schrijver en speler van het Nederlands rolstoelbasketbalteam. Marc is een doorzetter die nieuwe uitdagingen met beide handen aanpakt. Als hij een doel in zijn hoofd haalt, dan gaat hij er vol voor om het te bereiken: “Wat is het ergste dat kan gebeuren? Dat iets mislukt? Nou en?”

Volgens Marc bezit ieder mens de KRACHT om zich aan te passen aan nieuwe situaties. Hij ontdekte deze kracht tijdens zijn revalidatie nadat hij een dwarslaesie kreeg in 2002. “Ik bleek mentaal en fysiek in staat tot dingen, die ik vooraf nooit had kunnen vermoeden”. Het duurde een aantal jaar om zijn nieuwe leven een plek te geven: “Ik heb goed leren omgaan met tegenslag, dat hoort nou eenmaal bij het leven. Ik kijk naar wat ik wel kan, en niet meer naar wat ik niet meer kan.”

 

Meld je aan of af via deze link

Wij horen graag vóór 8 oktober of je (met introducé) aanwezig bent.

Je reactie wordt gewaardeerd.

Gegevens

Datum:
16 oktober 2019
Tijd:
19:30 - 22:00

Locatie

PKC, Papendrecht
Andoornlaan 36
Papendrecht, 3356 LC
+ Google Maps