de Korte Techniek

de Korte Techniek

Mijn naam is Peter de Korte en ik ben als éénmanszaak al bijna 10 jaar aan de gang in de regio Drechtsteden.

Ik hou me bezig met installatie techniek, specifiek het maken van calculaties, technische berekeningen, het maken van ontwerpen en begeleiden van projecten, en dan op het gebied van werktuigbouwkundige installaties, in de ruimste zin van het woord.

Dit kan in zowel woningbouw als kleinschalige utiliteitsbouw zijn, de installatie onderdelen waar ik me hoofdzakelijk mee bezig hou, is van de riolering in de fundering tot en met de koelunit op het dak, en alles wat er tussen zit.

 

Peter de Korte, De Korte Techniek

Peter de Korte, De Korte Techniek

logo

Elzenzoom 125  |  3355 AD Papendrecht  |  078-6410254  |  06-18529312

info@dekortetechniek.nl  |  www.dekortetechniek.nl